Nenorocitilor, Mircea NU e un futevant!!!

Chiar daca eu si Nicu estem in Cuba asta nu insemneaza ca noi nu urmareste stirile din Romania. Va-m spus ca si eu si Nicolae o s-al votam pe Mircea Geoana la prezidentiale pentru ca ne place cum face politica si este clar ce-a mai buna alegere dupa ce Nicolae la lasat la putere pe Ionel in 1989.

Astazi insa am fost oripilata sa o citesc pe scorpia de Nina Iliescu, invidioasa si intriganta, ca de obicei. Cum indrazneste ea, vaca batrana si spargatoare de case sa ii bage strambe lui Mircea si sa aduca scandal in familia Geoana?

Mircea Geoana ieste un ezemplu de coretitudine, un om intergru, academician, doctor ca si mine si NU, repet, NU este un FUTEVANT. Sa va fie rusine ca scrie-ti asa ce-va pe Internet!

Nicolae a facut tensiune in seara asta cand a citit despre futevant si m-ea promis ca o sa ea atitudine si o sa scrie o scresoare de protest impotriva lui Traean Basescu, acest ucigas de copiii nevinovati, copiii mei de mama a poporului. Am vazut si noi in Cuba filmul in care Basescu il calca in picioare cu bestialitate pe aurolacul tanarul cocalar de la fundatia de copiii handi cu dizabilitati VERSACE ARMANI Dinu Patriciu.

Nenorocitilor! N-e intoarcem noi din Cuba si v-a aratam no-i voua!

3 Răspunsuri to “Nenorocitilor, Mircea NU e un futevant!!!”


  1. 1 Camelian Propinatiu, scriitor decembrie 11, 2009 la 11:20 am

    Ca prim si deocamdata unic cartarescolog, autor a peste 1500 de pagini inspirate de capodopera Orbitor, din care mega-exegeza n-am publicat pe propinatiu.ro decat primele 600, as paria pe chiar reportul de la 6 din 49 ca textul Futevânt, preşedinte!?
    care a circulat pe net nu apartine candidatului nostru Nobel cel mai bine plasat, Mircea Cartarescu. Argumente necesare si suficiente se gasesc la inceputul textului, autorul declarandu-si copilaria in Bucovina (Cand mama nu ma trimitea cu treburi la câmpie, mergeam adesea pe plaiurile dragi ale Bucovinei…), nu in regiunea Bucuresti, si la sfarsit, semnatura fiind Arcasul lui Stefan.

  2. 2 Dan decembrie 25, 2009 la 5:49 pm

    Si daca ar fi fost un copil handicapat (ba chiar cu atat mai mult) si chiar daca ar fi fost aurolac, nimic nu-i dadea lui basescu dreptul sa-l pocneasca.


  1. 1 Futevant, Mircea Geoana, presedinte! « Nicolae Ceausescu Trackback pe noiembrie 29, 2009 la 10:55 pm

Lasă un comentariu